Pep Indep

 

La Volta #37: il·lustració, animació i arxiu

Plaça de l’Assumpció Plaça de l’Assumpció, Girona, Girona

Vine'ns a veure a la Fira de Sant Narcís, allà estarem amb en Pep i en Manolo. Dissabte 2 d’octubre de 10 a 20h Plaça de l’Assumpció (Sant Narcís, Girona) Què és La Volta #37: il·lustració, animació i arxiu? Jornada voltaica per reivindicar la feina realitzada per il·lustradors/es de diversos àmbits (còmic, premsa, científic, producte …

La Volta #37: il·lustració, animació i arxiu Llegeix més »

10€

Fira GiroCòmic2021

Fira de Girona Passeig de la Devesa, 34, Girona, Girona

En Pep Indep i en Manolo estaran a GiroCòmic que és la fira del còmic, el manga i l’entreteniment de Girona, que tindrà lloc el cap de setmana dels dies 9 i 10 d’octubre a la Fira de Girona.   Preus entrada: ENTRADA GENERAL DISSABTE - 6,50€ ENTRADA REDUÏDA DISSABTE (menors 12 anys) - 4,50€ …

Fira GiroCòmic2021 Llegeix més »

4,50€

Presentació Pep Indep a Llagostera

Biblioteca Julià Cutiller C. de Lleó I, 2, Llagostera, Girona

Presentació del còmic d'en Pep Indep a la biblioteca de Julià Cutiller a Llagostera. El dia 13 de novembre a les 11.00h. Vine'ns a veure i coneix als personatges més emblemàtics del meravellós còmic d'en Pep Indep!

Presentació Pep Indep a la Biblioteca Iu Bohigas de Salt

Biblioteca Iu Bohigas Carrer de Sant Antoni, 1, Salt, Girona

Presentació del còmic d’en Pep Indep a la Biblioteca Iu Bohigas de Salt. El divendres 3 de desembre de 19.00h a 20.00h. Vine’ns a veure i coneix als personatges més emblemàtics del meravellós còmic d’en Pep Indep!

Gratuït

Presentació de Pep Indep a la Biblioteca E. Xargay de Sarrià de Ter

Biblioteca E. Xargay Plaça Catalunya, 1, Sarrià de Ter, Girona

Presentació del còmic d’en Pep Indep a la Biblioteca de E. Xargay a Sariià de Ter. El divendres 17 de desembre a les 18.30h. Vine’ns a veure i coneix als personatges més emblemàtics del meravellós còmic d’en Pep Indep!

Gratuït